יום שני, 13 בינואר 2014


מתכון לרולדת ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים שלמות

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס קמח

2 כפות קורנפלור

4 כפות שמן

למלית:

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודניג ריבת חלב

1/2 כוס חלב

4 כפות אבקת סוכר

1 כוס ריבת חלב איכותית

100 גרם קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף יציב.

להוסיף שמן ,קמח וקורנפלור בצורת עטיפה.

במגש הגדול של התנור לשים נייר אפיה ולשמן אותו,לשפוך את הבלילה.

לאפות בתנור ב 180 מעלות כ 15 דקות.

מיד שיוצא מן התנור לפזר מעל הרולדה אבקת סוכר ולשים מגבת מטבל ולגלגל(כשהעוגה חמה)

כשהרולדה מתקררת לפתוח למלא בקרם לפזר נטיפי ריבת חלב ולגלל שוב(לשמור קרם לציפויי) .

לצפות בקרם הנותר ,לקלות קוקוס רצוי גס במחבת טפלון ולהדביק בצדדים מלמעלה לקשט עם ריבת חלב.

בהצלחה אופירה!


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה