יום רביעי, 1 בינואר 2014


מתכון לרולדת קליק של אופירה

לרולדה:

4 ביצים

1 כוס חד פעמי אבקת סוכר

1 סוכר וניל

3 כפות קורנפלור

3/4 כוס קמח לבן מנופה

4 כפות שמן קנולה

למלית :

1 שמנת מתוקה

1/2 כוס חד פעמי אינסטנט פודניג וניל

2 כפות אבקת סוכר

1/2  חבילת קליק לפנים הרולדה

לציפוי:

1 שוקלד לבן

5 כפות שמנת מתוקה



לקישוט:

1/2 חבילת הקליק

1 שוקלד מריר מומס

אופן ההכנה:

להפריד חלבונים וחלמונים, להקציף חלבונים עם סוכר וניל ואבקת סוכר.להוסיף

חלמונים שמן וקמח וקורנפלור.

לשים על תבנית של התנור נייר אפיה ולשמן.

לצקת את העוגה על הנייר אפיה ולאפות ב 180 מעלות כ 15 עד 20 דקות.

להוציא מהתנור לפזר מעט אבקת סוכר להניח מגבת מטבח ולגלגל.

להקציף שמנת מתוקה פודניג וסוכר ולמרוח שכבה לפזר קליק ולגלגל.

במיקרוגל להמיס שוקלד לבן ושמנת למרוח מעל הרולדה להדביק את הקליק ולהכניס לקירור.

ניתן להמיס שוקלד מריר להכניס לשקית ולפזר להשלמת קישוט {לא חייב}

בהצלחה אופירה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה