יום שני, 13 בינואר 2014


מתכון לפס גבינה

לבצק:

ל3 וחצי כוסות קמח

1 מרגרינה

3/4 כוס סוכר

1 כוס חלב פושר

25 גרם שמרית

1 כפית סוכר

1/2 גביע שמנת חמוצה

קורט מלח

3 חלמונים

ל מלית עשירה ל 4 פסי גבינה:

2 גבינה טוב טעם

500 גרם גבינה לבנה

1 פודניג וניל

3/4 כוס סוכר

גרידת לימון(לא חייב)

2 ביצים

3 כפות קמח

למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן

1ביצה טרופה למריחה מעל הפס

לסירופ:

1/2כוס סוכר

3/4כוס מים

1סוכר וניל

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

ללוש את כל מצרכי הבצק:

לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה

להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם .

באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל.

להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה ,להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש לקרר היטב ולהנות.


 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה