מתכון לפס גבינה
לבצק:
ל3 וחצי כוסות קמח
1 מרגרינה
3/4
כוס סוכר
1 כוס
חלב פושר
25 גרם
שמרית
1 כפית
סוכר
1/2
גביע שמנת חמוצה
קורט
מלח
3 חלמונים
ל
מלית עשירה ל 4 פסי גבינה:
2
גבינה טוב טעם
500
גרם גבינה לבנה
1
פודניג וניל
3/4
כוס סוכר
גרידת
לימון(לא חייב)
2
ביצים
3
כפות קמח
למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן
1ביצה טרופה למריחה מעל הפס
לסירופ:
1/2כוס סוכר
3/4כוס מים
1סוכר וניל
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
ללוש את כל מצרכי הבצק:
לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה
להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם .
באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל.
להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה ,להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש לקרר היטב ולהנות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה