מתכון לשחיתות ב 3 שכבות
לתחתית:
1 שרוול פתי בר בטעם שוקולד כ 250 גרם
1 שמנת מתוקה
3 כפות ממרח שחר
2 שוקולד מריר
1/2 כוס אגוזים קצוצים
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 גבינת מסקרופנה של גד
1 פודינג וניל
4 כפות סוכר
1/2 כוס חלב
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
6 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
במעבד מזון לרסק ביסקוויטים ,בסיר לחממם שמנת מתוקה
,שוקולד מריר וממרח השחר, בקערה לאחד את הביסקוויטים והאגוזים ותערובת השוקולד.
לשמן תבנית חד פעמי מרובע בינוני, לצקת את המסה שהתקבלה
ולהכניס למקפיא עד שהקרם יהיה מוכן , להכנת הקרם להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ולהתחיל
להקציף כ דקה לעצור את המיקסר להוסיף פודינג וניל ו חלב , להמשיך להקציף עד שהקרם יהיה
יציב , לאחר מכן להוסיף את הגבינה בתנועת קיפול ולערבב היטב , להוציא את התבנית מהמקפיא
לשטח את הקרם ולהכניס למקפיא שוב לשעה , לאחר מכן להמיס במיקרוגל שמנת ושוקלד לצקת
מעל העוגה להקפיא שוב ל 10 דקות ולהכניס למקרר ,בהצלחה אופירה



אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה